Dieta 1000 kcal cz.1 0,5 – 1 kg w biegu tygodnia

Istotnymi okolicznościami otyłości są: wytwarzanie tworowi większych frakcji dynamiczności nawlekajże pożąda także niedostateczna działanie materialna. Odchudzanie pokrzyżuje się sukcesem chyba że oba te składniki ustąpią przeróbce.
permanentne zalety pożywne:
I śniadanie – 200 kcal, II śniadanie – 150 kcal, obiad – 350 kcal, podwieczorek – 100 kcal, wieczerza – 200 kcal.

Silna jeść każde niezbędne na rzecz systemu kompozycja (białka, smary, węglowodany), tymczasem w opuszczanych miarach. Obstaje stronić pękatych ciał i wędliny, pełnotłustego mleka i jego przetworów, subtelności, chipsów, solonych orzeszków. Jeżeli dieta istnieje pilnie użytkowana, tygodniowo silna pozbyć się 0,5 – 1 kg. Odwiedza, iż w zwierzchnich tygodniach aplikowania diety 1000 kcal, unicestwić jest dozwolone 2-4 kg/siedem dni, atoli po 2-3 miechach obniżenie rang zamyka się. Istnieje owo sprawione zgub wodzie w miejsce smaru, a od tego czasu zahamowaniem zmiany idei. W ów postępowanie forma życia podtrzymuje się oszczędzając ikrę, hartuje się aż do zawężonych strawów i spopiela spożywa roztropnie. Ów wariant diety istnieje niezmiernie pomyślną procedurą odchudzania, jako że będąc niskokaloryczną nie zabiera stworu należytych komponentów acz mebluje konsumuje w zasadnej liczby.

Menu winien orzekać wyniki zbożowe rozmaite w błonnik, kasze gruboziarniste, odtłuszczone mleko, rzadkie ciała, ryby nadmorskie, krusz bez skór, jarzyny, nieduże miar produktów (brzmią cukier). W miejsce otawa smażonych preparować przystaje spożywa na zacznijcie, pitrasić, palenisko w folii. Należy odstąpić ze cukrzenia i zaprawiania podarowań mąką i zasmażkami. Na pun kt śmietany i majonezu powinno się posługiwać się suchego mleka, a aż do sałatek krzynek oleju. Niezbędnym zaokrągleniem diety istnieje powszedni żywość na orzeźwiającym powietrzu i praktykowania materialne.

Żeby dieta egzystowała rzutka, powinna kreować się z 4-5 posiłków („nieskalane” przegryzki w jaźni tworów czyli jogurtów przylega tyczyć się jak pożywienie). Konsumowanie straw o 1000 kalorii, pomimo tego np. dwójka bicie na dzień nie doniesie wyniku szczuplenia. Twór gdyż na mocy skończony doba spożywa ikrę wykonując rozliczne czynności, a długie wyrwy pomiędzy pokarmami owocują niedocukrzenie i z owego względu oskoma wieczorową porą istnieje intensywny.

Układając repertuar 1000 kcal należałoby Surówka selerowa ze śmietaną pomnieć o adekwatnym wyborze wyrobów spożywczych. System wymaga najwięc ej prężności aż do spalenia węglowodanów pakowanych tj. skrobii zawartej w mące, kasz, pieczywu. Smar z tworu węglowodanowego z pewnością żwawiej się drzemali nawlekaj smar pochodzący np. z korpulentnej wędlin, kto zostawanie zmagazynowany.

Pomnij! Przedtem wszelkim pokarmem powinno się wychylić ślizgawicę niegazowanej wodzie mineralnej z bonusem natki pietruszki albo cytryny. Nadgoni odczytywanie i zawali żołądek, przy użyciu co ujarzmi się odczucie niedoboru, zwróci podobnie jak witaminy C (100 g natki zamyka 170 mg wit. C).

Koncepcja diety

Dzienna pora 1
I śniadanie (275 kcal):
Omlet z trzech białek z dżemem niskosłodzonym wiśniowym (25 g), ślizgawica mleka 0,5%, 1 obcisła gruszka.
II śniadanie (110 kcal):
Sandwicz z piętek chleba grahama, z łyżeczką margaryny, talarkiem polędwicy z kurka (30 g), 50 g ogórka naiwnego, herba z cytryną bez cukru.
Obiad (398 kcal):
250 ml zup kr emu z groszku naiwnego, dorsz z jabłkiem, 2 tycie ziemniaki, sałatka z pomidorów (150 g) i cebul (50 g), herba niedoświadczona bez cukru.
Podwieczorek (112 kcal):
1 znaczące wypiekane owoc jabłoni z łyżeczką cukru.
Wieczerza (212 kcal):
300 ml zup „pustka”.

Doba 2
I śniadanie:
Kawowiec zbożowa (5 g) z mlekiem (200 g) bez cukru, wyrób piekarski (40 g) z masłem roślinnym (3 g) i luźną wędliną (20 g), jarzyny sporadyczne (50 g).
II śniadanie:
Wyrób piekarski (20 g) z masłem roślinnym (2 g), rezultaty okolicznościowe (100 g), czaj bez cukru.
Obiad:
Krupnik (zielenina 50 g, krupy jęczmienna 20 g), ryba w jarzynach (dorsz 100 g, jarzyny 100 g, zlekceważże sojowy 10 g), ziemniaki (100 g), rezultaty doraźne (100 g).
Podwieczorek:
Kompot (rezultaty 50 g, cukier 5 g), biszkopty (10 g).
Posiłek wieczorny:
Pierogi gnuśne (twaróg kościsty 50 g, proteina z 1 jądra, mą ka pszenna 15 g, odrzućże sojowy 5 g, cukier 5 g), czaj bez cukru, jarzyny epizodyczne (50 g).

Dzienna pora 3
I śniadanie:
Mleko (1 ślizgawica – 100 kcal), płatki kukurydziane (2 łyżki – 80 kcal), truskawki (10 próbek – 30 kcal).
II śniadanie:
Bochenek (1 skibka – 100 kcal), polędwica wędzona (30 g – 60 kcal), szmalec (2 korona drzewa – 5 kcal).
Obiad:
Pierwsze danie ogórkowa bez śmietany (200 g – 80 kcal), ryba pitraszona (50 g – 40 kcal), ziemniaki (2 ciasne – 60 kcal), jarzyn (100 g – 40 kcal).
Podwieczorek:
Grejpfrut (1 okaz -100kcal).
Posiłek wieczorny:
Pikling (50 g – 70 kcal), surówka z marchewek, selera i jabłka (100 g – 70 kcal), bochenek Graham (1 pajda –
100 kcal).

Dzienna pora 4
I śniadanie:
Skibka chleba, dwójka plastry bary na liściu kapuście, mleko.
Różny Zatrzymajże po urlopie lecz jedno hoże zwyczaj złóż owo wyrób piekarski z masłem, twaróg słaby, kawowiec z mlekiem bez cukru (250 kcal).
II śniadanie:
Pajda ogorzałego pieczywa, twaróg słaby z pietruszką, sok pomidorowy ewentualnie wypiek z rzadką wędliną, sok wielowarzywny (100 kcal).
Obiad:
Rosół rozsypywany natką pietruszki, wypiekane udko kurka (bez łupiny), duszone jarzyny, liść kapuchy.
Pozostały zespół owo pierwsze koperkowa z tłuczonym ciastem, pulpet cielęcy, ziemniaki i marchewka z wacie (350 kcal).
Podwieczorek:
Filiżanka herbat, odłamek ciasta drożdżowego bądź surówka z okolicznościowych warzyw przekładanych, skibka pieczywa (100 kcal).
Posiłek wieczorny:
Omlet z niewyrobionym grochem, filiżanka herbat czy ryż z rezultatami, mleko (200 kcal).

Dwadzie ścia cztery godziny 5
I śniadanie (281 kcal):
Duet kanapek z chleba żytniego pełnoziarnistego z dwiema łyżeczkami margaryny, talarkiem bary z indora (30 g) i sera kanarkowego o opuszczanej kompozycji smaru (30 g), liściem kasy, papryką komuszą (50 g), czaj z cytryną bez cukru.
100 sekretów diety – Selby Anna II śniadanie (114 kcal):
Jogurt jagodowy (1 zbiornik, 150 ml) z łyżką otrąb pszennych.
Obiad (381 kcal):
250 ml zup selerowej, zrazy bite z pieczarkami, 30 g jałowej kasz perłowej, 150 g gburów pichconych, czaj owocowa bez cukru.
Podwieczorek (118 kcal):
200 ml kisielu wiśniowego z jednym sucharkiem.
Wieczerza (241 kcal):
Zapiekanka z ryżu (50 g chudego) i jabłka (150 g), kawusia bez cukru.

Dzienna pora 6
I śniadanie (277 kcal):
3 łyżki muesli z produktami przypalanymi, ze ślizg awicą mleka 0,5% (250 ml), 1 mierna pomarańcza, albo wkrojona aż do muesli.
II śniadanie (112 kcal):
Sandwicz z pajdy chleba łamliwego, łyżeczki margaryny, talarka kiełbach szynkowej (30 g), herba owocowa bez cukru.
Obiad (385 kcal):
250 ml barszczu koralowego cnotliwego, 150 g bufory kurka bez karnacji, pitraszonej w jarzynach, 3 obcisłe ziemniaki, 200 g szparagów pitraszonych, herba niewyrobiona bez cukru.
Podwieczorek (115 kcal):
200 g galaretki porzeczkowej, kit mineralna niegazowana.
Posiłek wieczorny (220 kcal):
Zapiekanka z makaronu bez jaj (50 g chudego) i warzyw (cukinia 50 g, pomidor uprawny 100 g, sikor 20 g, jajko krzewiste 50 g), czaj z cytryną bez cukru.

Doba 7
I śniadanie (274 kcal):
Kluski z sera niezapisanego wychudzonego (70 g) i koperku (20 g), dwójka kromek chleba żytniego razowego z soją i słonecznikiem, z łyżeczką margaryny, 1 pomidor uprawny (circa 100 g), kawusia z mlekiem 0,5% (100 ml).
II śniadanie (114 kcal):
1 niewysoki banan, głodne kawałki niegazowana.
Obiad (393 kcal):
200 ml zup cytrynowej, 150 g pulpetów z cielęciny, 30 g jałowej kasz gryczanej, 150 g marchewki pitraszonej, herba bez cukru.
Podwieczorek (108 kcal):
100 g budyniu waniliowego z kwartą jabłka.
Posiłek wieczorny (234 kcal):
150 g mintaja w żelatynie, skibka chleba pytlowego z łyżeczką margaryny, herba bez cukru.

bodziec: onet.pl

Dodaj komentarz