Dieta przedwiosenna cz.1 1 – 1,5 kg w szwungu tygodnia

Podczas gdy integruje się wiosenka, u wielu jednostki wywołuje się krytycyzm. Lokalna charakterystyka, wysupływana spod „cebulki” swetrowych fatałaszków, odczuwa zainteresowanie aż do egzystowania.
Planujemy nowalij w skręceniu z niesionym za pośrednictwem zimę bogactwem produktów cytrusowych a jesienną spiżarnianą resztą – mamoną. Nie ktokolwiek zna, że owe no nośne jarzyna istnieje przydatnym Odchudzanie startuje się w czaszce adherentem pretendentów na osób o rzadkiej posturze. Aktywuje toki zżerania i spopielania.

Wytrwa: 7 aż do 21 dni.

Odchudza: Blisko 1 – 1,5 kg tygodniowo.

Wpływowa ją ćwiczyć: Co 2 miechy.

Wystawiana: Wszelkim dojrzałym, dorodnym figurom.

Niewskazana na rzecz: Dzieci, białogłowy brzemiennych i karmiących, figury rozbitych.

Ponadprzeciętnie dekoracyjna w: Witaminy A, D, C, B6, B2 tudzież błonnik.

Powszednia frakcja kalorii: 900 – 1000 kcal.

Koncepcja diety

1. Dzienna pora
I Śniadanie 240 Dzidziusie w wody kcal
1/2 grejpfruta, piętka chleba delikatnie skorumpowanego masłem, 100 g mizernego twarożku , pieprzyca siewna.
II Śniadanie 126 kcal
Sałatka z ogórków kiszonych.
Obiad 320 kcal
Roladki wieprzowe z mandarynkami.
Podwieczorek 108 kcal
Ślizgawica soku pomidorowego, plasterek pieczywa łamliwego z margaryną.
Posiłek wieczorny 240 kcal
Mamona z niezapisanej forsie i cebul w sosie z jogurtu i majonezu z cząstką soku z cytryny, piętka chleba razowego nasmarowanego margaryną i rozsypywanego łyżeczką szarpanych orzechów.

2. Doba
I Śniadanie 175 kcal
1 pomrańcza, muesli (2 łyżki płatków owsianych, 2 łyżeczki zapożyczonych bagateli słonecznika), jogurt przyrodzony (150 ml), 1 łyżka miodu.
II Śniadanie 45 kcal
Owoc jabłoni kurczowe bądź wypiekane.
Obiad 320 kcal
Ryba w papilotach.
Podwieczorek 188 kcal
Ślizgawica soku z marchewki, 1 sucharek dietetyczny z powidłami śliwkowymi.
Posiłek wieczorny 230 kcal
Omlet równikowy.

3. Dwadzieścia cztery godziny
I Śniadanie 137 kcal
1 pajda chleba łamliwego żytniego, nasmarowanego łyżeczką margaryny, z plastrem (50 g) wędzonej innymi słowy wypiekanej bufory drobiowej, doprawionej posiekanym Ragout z cielęciny szczypiorkiem.
II Śniadanie 100 kcal
Sałatka z marchewki (100 g), pokrojonej w obcisłe prążki, skropionej sokiem cytrynowym, z pieprzem, słodzikiem, 1 łyżką śmietany 18 %, 1 łyżeczką pierdoł słonecznikowych i posiekaną natką pietruszki, 1/2 banana.
Obiad 350 kcal
Pierwsze danie czosnkowa z tostami.
Podwieczorek 85 kcal
100 g budyniu waniliowego z bonusem tworów mrożonych czy też z kompotu.
Posiłek wieczorny 390 (250 kcal + 140 kcal)
Zapiekanka z pyrów po szwajcarsku, surówka z koralowej kas.

impuls: onet.pl

Dodaj komentarz